Начало » Възможности за вашето обучение » Научете английски » Защо да учим английски в Обединеното кралство?

Защо да учим английски в Обединеното кралство?

Two Cambridge Academy of English students at a picnic table

Вижте видеоматериалите в долната част на страницата!

Всяка година приблизително 600 000 чуждестранни курсисти пристигат в Обединеното кралство, за да подобрят или усъвършенстват своите умения по английски език.

Ето някои от ползите при изучаване на английски в Обединеното кралство:

  • Курсове за всички възрастови групи и нива: смята се, че в Обединеното кралство се  предлагат повече курсове по английски, отколкото в която и да е друга държава. Елате в Обединеното кралство и ще можете да изучавате английски за нуждите на професията, на образованието си или за удоволствие. Можете да изучавате английски език самостоятелно или едновременно с друга дисциплина.
  • Вдъхновяващо преподаване и учебен процес: Ученето на езика в страната е развлекателно и изисква активно участие. Вместо само да слушате учителя, в часовете ще играете игри, ще решавате ребуси и задачи и ще провеждате дискусии. Възможно е да слушате песни, да гледате телевизия или да четете списания, за да упражнявате уменията си за разбиране… и това изобщо да не ви се стори като работа!
  • Гарантирано качество: Акредитираните центрове по английски език подлежат на редовни инспекции, за да се обезпечат високи стандарти на преподаване, настаняване, социално-битово подпомагане и материална база.
  • Родината на английския език: Вие ще опознавате Обединеното кралство в обкръжение на англоговорящи, така че ще практикувате езика в реални житейски ситуации. За много кратко време ще напреднете неимоверно. А след няколко дни вероятно ще сънувате на английски!
  • Подгответе се за своето бъдеще: Езиковите умения по английски език се оценяват високо от работодателите, университетите и колежите по цял свят и ще ви служат добре в много професии. Подобряването на уменията ви по английски е чудесна инвестиция в бъдещето.
  • Уникално културно преживяване: Изучаването на английски език в Обединеното кралство ще ви даде възможност да създадете нови приятелства с хора от цял свят, да опознаете културата и историята на страната и да разгледате красивата провинция и големите градове. Повече информация ще намерите в раздела Да живееш и да учиш в Обединеното кралство.

Освен това, според наскоро проведена глобална анкета  британският акцент се смята за най-привлекателен в света!

Защо не практикувате своя английски докато научавате какво може да предложи Обединеното кралство? Разгледайте ресурсите от Британски съвет по-долу - кратки филми с упражнения за разбиране, които помагат да усъвършенствате своя английски у дома!

Какво е да учиш в английски в Обединеното кралство?

В този кратък филм трича курсисти от Испания, Южна Корея и Русия показват какво е да учиш английски в Обединеното кралство:

 

Освен това, тези курсисти от Венецуела, Италия и Малайзия учат в Северна Ирландия:

 

За още филми с чуждестранни курсисти и студенти и техните впечатления за живота и обучението в Обединеното кралство, посетете Education UK в YouTube.

Чрез търсачката на сайта Education UK можете да намерите хиляди акредитирани курсове по английски език. Кликнете тук, за да започнете да търсите!