Начало » Защо Обединеното кралство? » Усъвършенствайте уменията си по английски език

Усъвършенствайте уменията си по английски език

Students talking and smiling in a classroom

Знаете ли, че Обединеното кралство е най-предпочитаната страна в света за обучение по английски език? (сп. Study Travel, декември, 2012 г.).

Ежегодно около 600 000 курсисти от цял свят идват в Англия, Шотландия, Северна Ирландия и Уелс на курс по английски език. Много повече идват, за да изучават друга дисциплина, напр. математика, мода, инженерство и пр. със съзнанието, че междувременно ще овладеят езика по-добре.

  • Курсове за всички възрастови групи и нива: Смята се, че Обединеното кралство предлага повече курсове по английски отколкото която и да е друга държава. Елате в Обединеното кралство и ще можете да изучавате английски за целите на професията си, на образованието си или за удоволствие. Можете да изучавате английски език едновременно с друга дисциплина.
  • Вдъхновяващо преподаване и учебен процес: ученето на английски език в Обединеното кралство е развлекателно и предполага активно участие. Вместо само да слушате учителя, в часовете ще играете игри, ще решавате ребуси и задачи и ще провеждате дискусии. Възможно е да слушате песни, да гледате телевизия или да четете списания, за да упражнявате уменията си за разбиране… и това изобщо да не ви се стори като работа!
  • Гарантирано качество: Акредитираните центрове по английски език редовно се инспектират от органи, упълномощени от държавата, за да се обезпечат високи стандарти на преподаване, настаняване, социално-битови въпроси и материална база. Как да откриете акредитиран център, ще разберете в раздел Научете английски.
  • Родината на английския език: Вие ще опознавате Обединеното кралство в обкръжение на англоговорящи - както и англоезични медии като телевизия и вестници - , така че ще практикувате езика в реални житейски ситуации. Уменията ви със сигурност ще се подобрят значително в рамките на много кратък период. След няколко дни може дори да започнете да сънувате на английски!
  • Подгответе се за своето бъдеще: владеенето на английски език се оценява високо от работодателите, университетите и колежите по цял свят и е от изключителна полза вза кариера в редица професионални сфери. Подобряването езиковите ви умения по анлийски е голяма инвестиция в бъдещето. Предлагат се множество курсове по бизнес английски, както и подготвителни курсове за висше образование.
  • Уникално културно преживяване: Изучаването на английски език в Обединеното кралство ще ви предостави възможност да създадете нови приятелства с хора от цял свят, да опознаете културата и историята на страната и да разгледате красивата провинция и големите градове.

Преди пътуването си в Обединеното кралство може би ще искате да практикувате езика с помощта на тези сайтове Learn English, Learn English Teens и Learn English Kids

Какво е да учиш английски в Обединеното кралство? 

В този кратък филм трима курсисти от Испания, Южна Корея и Русия разказват за своя престой в Обединеното кралство по време на курс по английски език: 

 

Повече информация

Посетете раздела  Научете английски за повече информация относно курсове по английски език, квалификации разходи и стипендии в Обединеното кралство.

В търсачката на Education UK има хиляди акредитирани курсове и центрове по английски език. Кликнете тук, за да започнете своето търсене!